PETER VARG HYPNOS NLP & NS COACH
       
 
     
 
 

  COACHING & TERAPI

Holistisk NLP & NS Coaching

 

Du har full koll på ditt liv och du tycker dig ha gjort allt som står i din makt för att skapa det liv du vill leva, men ändå så händer det inte. NLP, NS och HYPNOS är en oslagbar kombination som ger dig kontroll över din inre karta på ett sätt som du aldrig trodde var möjligt.

 

Holistisk NLP & NS är en unik kombination av gestaltterapi, lätt trance, KBT och språkmönsteranalys. En metod som mjukt och lekfullt ger snabba och bestående resultat på de flesta områden.

 

NLP

Neuro Lingvistisk Psykologi (NLP) ger dig insikter och specifika steg-för-steg-tekniker, för att “köra din egen hjärna“, hantera dina egna tankar, kommunicera mer effektivt med dig själv och andra samt studera mänsklig förträfflighet.

 

NS

Neuro-Semantics (NS) är en påbyggnad på NLP och en spjutspetsteknologi för att väcka din inre intelligens. Neuro-Semantics låter dig förstå hur vi skapar våra betydelser av vad som händer och sägs till oss (semantik), och hur vi får dessa betydelser att ingå i kropp-själ-systemet (neurologi). NS visar oss hur dessa betydelser påverkar våra beteenden och hur dessa beteenden bestämmer och begränsar eller förbättrar vår framgång eller misslyckande.

 

  • Styr dina känslor och kontrollera ditt liv
  • Lär dig självhypnos och dynamisk-coaching
  • Ta kontroll över din inre karta
  • Effektivare och konstruktivare målsättning
  • Frigör dig från andras bild av vem du är och bör vara
  • Frigör dig från gamla minnen, trauman och programmeringar
cert. Master Practitioner NLP / NS & TimeLiner